Awesome CATgets #1

We hebben een nieuwe, toffe (al zeggen we het zelf) rubriek in het leven geroepen: Awesome CATgets (gadgets, CATgets… *wink wink*).
Iedere zondag laten we drie leuke items zien die wij tegen zijn gekomen op het gebied van katten. Dit kunnen nieuwe snufjes zijn, nieuwe snoepjes, leuke items, KITTIGE hebbedingetjes, you name it!

sureflap1
Als eerste natuurlijk de toffe voerbak van SureFeed. Milou schreef er al een uitgebreide review over. Hoe futuristisch ziet het eruit en wat een gadget voor de kat zeg. Trouwens, de SureFeed voerbak kun je kopen rond de 100 euro bij (online) dierenwinkels. Even een aanschaf maar dan heb je ook wat. Ideaal voor dieren die speciaal dieetvoer krijgen!

furminator special edition
Hoe mooi is deze Furminator? Ik vind het een ideaal ding om eens in de zoveel tijd mijn (langharige) katten een beetje te ontwollen. Ik heb een ‘lelijke’ paarse met gele accenten (ik schreef erover), deze is dan wel een stukje mooier. Het is een Deisgn Edition en je kunt hem hier kopen.

Miauwlingual
Altijd al willen weten wat jouw katten je vertellen? Dat kan nu met de Miauwlingual, een nieuwe gadget uit -hoe kan het ook anders- Japan. Het apparaatje vertaalt 200 miauwtjes in woorden en kan de gemoedstoestand van je kat ‘aflezen’ uit het geluid wat ze maakt… Interesse? Je kunt de Miauwlingual hier kopen voor $169.

You May Also Like

1 comment

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge