Achter de schermen #1

Al vaker heb ik hier foto’s gedeeld van mijn katten. Dat zijn dan foto’s die social media net niet hebben gehaald (ik wil ze er wel op zetten, maar dan worden jullie overspoeld met foto’s, haha!) dus het leek me leuk er een vaste rubriek van te maken. Achter de schermen, op mijn iPhone. Want och, mijn telefoon is voor zo’n 80% bezet met kattenfoto’s haha! Herkenbaar?

image1

Lush en Lieve hadden helemaal een rommeltje van het pas opgemaakte bed gemaakt. Lieve gedroeg zich gelijk onschuldig en kwam graag even kroeltjes halen, dan ben je dat rommelige bed gelijk weer vergeten. Haha <3

image2

De gezusters lilac chillen en wassen in dit hang mandje, hij zakt bijna door… woops!

image3

Chillen met kroelkontje Lush. Zo gezellig!

image4

En daar is onze nieuwe aanwinst: Woezel!! Binnenkort meer over dit kleine beertje. <3

image5

Lush is echt de diva in huis. Check haar bitch hoofd: zij bepaalt vandaag waar wij naar kijken op de tv. (+ mijn duckface. Niet serieus natuurlijk ;-) )

image7

Wederom de gezusters lilac: links is Cato, rechts Liz. Scheelt een kilo! Liz is onwijs aangekomen sinds ze gesteriliseerd is dus we houden het nu goed in de gaten en geven porties eten.

image8

Verhuizen is fun!!!!!

image9

Wederom: verhuizen is fun!!!!

image10

Ach, met m’n kleine toettiebol. Ze viel in slaap in deze houding (terwijl ik net wakker was, is wel te zien hé :’) )

image11

Kijk, niet zo gek dat Liz zo dik is. Haha, geintje natuurlijk! Al vind ze chocolade wel héél interessant op één of andere manier, terwijl het juist zo gevaarlijk is voor katten. Ze krijgt het dan ook absoluut niet!

image12

We hadden wat mandjes uitgeklopt en schoongemaakt en vervolgens bij elkaar gelegd. Je raad het al: natuurlijk rete interessant als het ineens anders ligt. Liz voelde zich net de koningin!

image13

Heel de bank is vrij en Lush gaat precies op het meest kleine, oncomfortabele plekje liggen. Typisch!

Zo, dit was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. :-)

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge