7 x Niet leuk aan katten

We hebben al supervaak geschreven over hoe leuk katten wel niet zijn en waarom we zoveel van ze houden. Maar net zoals bij alles zijn er ook wel een aantal dingen die niet leuk zijn aan het hebben van een kat of aan katten in het algemeen. Disclaimer: dit artikeltje is natuurlijk als grappig bedoeld.

1. Op nummer 1 staat toch echt wel die verdomde kattenbak. Elke dag (meerdere malen) scheppen, zo’n bak staat toch in je huis, hoe je het went of keert hij ruikt toch wel naar pies/poep, losse korrels in je huis, dat ding schoonmaken… Nee, dat had wel anders gemogen ;-)

2. Als je zwarte (of donkere) kleding aan hebt moet je eigenlijk metéén de deur uit anders kan je weer opnieuw beginnen met de plakroller. Hair everywhere!

3. Die nachtelijke escapades van je kat… Laat me gewoon slapen, please!

4. Dat ze je meubels als krabmateriaal zien… Haaltjes in de bank, opengekrabde hoeken van de eetkamerstoelen, beetje jammer hoor.

Foto 17-03-16 09 08 235. Heel leuk katten die buiten lopen maar ik HAAT het als er kattenstront in MIJN tuin ligt. Kijk, kakt mijn eigen kat in mijn tuin, prima. Maar de kat van de buren hoeft zijn behoefte NIET in mijn tuin te doen. BAH!

6. Als een kat besluit dat hij zijn kattenbak niet meer goed vindt en overal in huis piest, meh!

7. Krolse katten. Wát een lawaai zeg! Om gek van te worden. Vooral midden in de nacht.

Waar heb jij een hekel aan als het op katten aankomt?

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  Leuk artikel! Ik snap jullie helemaal, hihi :)

  Waar ik mij vooral aan irriteer is dat ik niks leuks (breekbaars of makkelijk om te gooien) in de vensterbank kan zetten :(

  Mijn twee katten gooien het er niet opzettelijk uit, maar als ze weer eens een vogel zien aan de andere kant van het raam, zijn ze zo enthousiast dat ze hun hele lijf tegen mijn mooie bloempotten aan gooien en alles eruit valt.. Zucht..
  En ik zou zo graag wat mooiere items in m’n vensterbank willen ipv de nepplantjes en blikken bloembakken van de Ikea ;)

 2. 2

  Miaaaaaauwen! Mijn bakje is leeg terwijl er nog een laagje in ligt. Ze wil naar buiten. Nu. Meteen. Maar dan wel alleen snachts.

 3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge