28 dingen die elk kattenbaasje moet opofferen

36

Op Facebook kwam ik weer een link tegen naar een super leuk en herkenbaar artikel. Ik heb bij verschillende punten echt moeten lachen! Veel is inderdaad te herkennen, maar ook goed om te zien dat mijn poezen nog redelijk rustig zijn vergeleken met deze monsters! :’) Ik ben heel erg benieuwd of jij deze punten herkend! Trouwens, één van de eerste dingen die ik aan mijn vriend vroeg in ons eerste gesprek was of hij allergisch was voor katten. HAHA!

Bekijk het artikel hier!

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge