10 redenen waarom ik een kat zou willen zijn

IMG_5507
Ah, the life of a cat… Ik denk dat alle kattenlovers wel eens voor een dagje een kat zouden willen zijn! Niet? Nou, ik ga je 10 redenen vertellen waarom ik heus wel een dag (of een week…) een kat zou willen zijn.

Je hoeft de hele dag níks te doen, een beetje van mandje naar mandje hoppen om op elke plek een uur te gaan liggen snoozen.

Als ik zin heb om gemasseerd te worden hoef ik maar naar mijn baasje te gaan, een plekje te veroveren op haar/zijn schoot en ik krijg een uitgebreide achter-de-oor massage.

Het lijkt me zo fijn om te kunnen spinnen! Dat ziet er altijd zo ontspannend en relaxed uit hahaha.

Je wordt vrolijk van de kleinste dingen: een dopje, een elastiekje of een rondslingerend touwtje.

Je kunt affectie en liefde tonen zonder schaamte: gewoon een draai om iemand been, een kopje tegen het been van die leuke man of je krult je sierlijke staart om iemand heen…

♥ Je haar zit ál-tijd goed.

♥ Je hoeft nooit je troep op te ruimen. Als je gespeeld hebt met alles wat los en vast zit in huis ruimt je baas dat gewoon voor je op.

♥ Als de wekker gaat van het baasje dan kijk ik even op, geef haar een kopje, de baas stresst omdat ze te laat is, weet niet wat ze aanmoet, ik kijk toe en ga daarna weer slapen voor een uur of 2.

♥ De enige lastige keuze die je hoeft te maken is of je op bed, in de krabpaal of tóch maar op dat ene kussen je dutje gaat doen… Oh, decisions decisions…

♥ Een onbezonnen leventje, dat hebben die katten wel hier in huis… Jaloers? Een klein beetje misschien ;-)

Zou jij voor een dag een kat willen zijn? En waarom?

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Haha, ik ben ook altijd zo jaloers op mijn katten als ik ’s ochtends vroeg naar m’n werk moet !

  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge